Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Loutraki 2016” (18-22/4)

webpage-bannerR

Special Olympics Hellas 2016
Μία κορυφαία διοργάνωση του αθλητισμού φέρνει το Λουτράκι στο επίκεντρο του αθλητικού κόσμου από 18 έως 22 Απριλίου 2016!

Σε συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων των τελευταίων ετών που έχουν καταστήσει την πόλη κορυφαίο αθλοτουριστικό προορισμό στην Ελλάδα, ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων καλωσορίζει στην περιοχή μας τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Loutraki 2016”.

Περισσότεροι από 700 αθλητές από όλη την Ελλάδα θα συμμετάσχουν στους Αγώνες, ενώ υπολογίζεται ότι υπερδιπλάσιος αριθμός γονέων, κηδεμόνων και συνοδών θα μεταβεί στην πόλη του Λουτρακίου. Οι αθλητές θα αγωνιστούν στα αθλήματα του στίβου, της κολύμβησης, του ποδοσφαίρου, του bowling, του bocce και της αντισφαίρισης, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων (Γαλανοπούλειο και Θώδειο), στο Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο SPORTCAMP και στο BOWLING CENTER της Κορίνθου.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2016 και ώρα 19.00, στο Γαλανοπούλειο υπό την αιγίδα της Προεδρείας της Δημοκρατίας.

Παράλληλα με τα επίσημα αθλήματα των Πανελλήνιων Αγώνων θα διεξαχθούν αθλητικές επιδείξεις, ειδικά προγράμματα για συμμετοχή μικρών αθλητών 2 – 8 ετών των SPECIAL OLYMPICS, προγράμματα για τα μέλη των οικογενειών αλλά και ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλους τους υποστηρικτές των αγώνων. Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με Ιατρούς και επαγγελματίες του χώρου, θα λειτουργήσουν ειδικά προγράμματα υγείας.

Όλα τα αθλήματα των Πανελλήνιων Αγώνων Special Olympics «LOUTRAKI 2016» διεξάγονται σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς των SPECIAL OLYMPICS και πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα

Ιστοσελίδα διοργάνωσης
Facebook
Δείτε το βίντεο

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s